
Apparaten en accessoires
Franse brunch
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
Bramenjam met Crémant en vanille
-
braambessen500 g
-
geleisuiker 2:1250 g
-
citroensap20 g
-
vanillestokje alleen het merg½
-
schuimwijn type Crémant100 g
Financiers
-
gepelde amandelen100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden150 g
-
bloem50 g
-
pure poedersuiker170 g
-
vanillestokje alleen het merg½
-
eiwit (5 middelgrote eiwitten)150 g
Omelet met kruiden, geitenkaas en vijgen en mini croque monsieur
-
water600 g
-
broccoli roosjes, (ongeveer 2 cm)150 g
-
Gruyère kaas in stukken120 g
-
bloem40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) (30 g in stukken gesneden, 20 g gesmolten)50 g
-
melk300 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
wit brood20 sneetjes
-
gekookte ham10 sneetjes
-
vers peterselieblad10 g
-
vers korianderblad10 g
-
verse bieslook in kleine ringen gesneden10 g
-
verse geitenkaas in stukken200 g
-
eieren8
-
kleine vijgen gesneden in achtsten4
Voeding per 1 portie
Calorieën
1040.4 kcal /
4353 kJ
Eiwitten
37.2 g
Vetten
48.3 g
Koolhydraten
115 g
Vezels
9.7 g
Verzadigd vet
23.6 g
Natrium
1552.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Internationaal Brunchen
7 recepten
Benelux
Benelux