Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bramenjam met Crémant en vanille
- 500 g braambessen
- 250 g geleisuiker 2:1
- 20 g citroensap
- ½ vanillestokje, alleen het merg
- 100 g schuimwijn, type Crémant
Financiers
- 100 g gepelde amandelen
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
- 50 g bloem
- 170 g pure poedersuiker
- ½ vanillestokje, alleen het merg
- 150 g eiwit (5 middelgrote eiwitten)
Omelet met kruiden, geitenkaas en vijgen en mini croque monsieur
- 600 g water
- 150 g broccoli roosjes, (ongeveer 2 cm)
- 120 g Gruyère kaas, in stukken
- 40 g bloem
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), (30 g in stukken gesneden, 20 g gesmolten)
- 300 g melk
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 1 ½ tl zout
- 1 tl zwarte peper, gemalen
- 20 sneetjes wit brood
- 10 sneetjes gekookte ham
- 10 g vers peterselieblad
- 10 g vers korianderblad
- 10 g verse bieslook, in kleine ringen gesneden
- 200 g verse geitenkaas, in stukken
- 8 eieren
- 4 kleine vijgen, gesneden in achtsten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4353 kJ / 1040.4 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 1552.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Speculoospasta
10 min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Pas d’évaluation
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Vegetarische hamburger
45min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Snel brood
1h 15 min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Dadel curry dip
5 min
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Portugees crème brûlée
25 min
Bessencurd
20 min