Apparaten en accessoires
Duitse brunch
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
Hartige muffins en granola
-
paneermeel om te bestrooien
-
gemengde noten volle (bv. hazelnoten, amandelen, pecannoten en cashewnoten)200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)100 g
-
bruine suiker60 g
-
fijne havervlokken200 g
-
lijnzaad30 g
-
zonnebloempitten30 g
-
zout1 ½ tl
-
champignon de Paris, vers gehalveerd80 g
-
broccoli in stukken gesneden80 g
-
courgette in stukken gesneden120 g
-
rode ui gehalveerd50 g
-
Emmental in stukken gesneden40 g
-
baconblokjes80 g
-
eieren3
-
bloem60 g
-
bakpoeder½ tl
-
melk180 g
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Roerei en vruchtenyoghurt
-
eieren6
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
melk20 g
-
room, elk type (van koemelk)30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
frambozen plus extra voor de garnering150 g
-
Griekse yoghurt400 g
-
bieslook, vers fijn gesneden, voor de garnering (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
959.7 mg
Eiwitten
33.7 g
Calorieën
3808.2 kJ /
910.2 kcal
Vetten
62 g
Vezels
11.3 g
Verzadigd vet
23.2 g
Koolhydraten
61.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Internationaal Brunchen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tempé
48u.
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Vanillesiroop
30min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Papaya'péro
30min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Glutenvrije bloem
Geen beoordelingen
Dadel- en Haverdrank
20min
Lactosevrije Luikse Wafels
1u. 30min
Brood van gierstmeel
2u. 35min