
Apparaten en accessoires
Engelse brunch
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Witte bonen in tomatensaus en gestoomde eieren
-
eieren gekoeld6
-
tomaten in stukken gesneden300 g
-
water100 - 150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
balsamicoazijn donker1 tl
-
olijfolie45 g
-
suiker5 g
-
tomatenpuree15 g
-
verse bladspinazie200 g
-
verse bruine paddenstoelen in vieren gesneden100 g
-
uien in partjes gesneden150 g
-
worst, voorgebakken in plakken van 1,5 cm gesneden200 g
-
witte bonen, grote, uit blik uitgelekt200 g
-
zout om op smaak te brengen
-
sneetjes toastbrood wit, om te serveren
-
verse gemengde kruiden voor de garnering
-
kerstomaten120 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
445.8 kcal /
1865.2 kJ
Eiwitten
22.8 g
Vetten
30.4 g
Koolhydraten
22.8 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.5 g
Natrium
810.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Internationaal Brunchen
7 recepten
Benelux
Benelux