Apparaten en accessoires
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
6 porties
Ingrediënten
-
seitanpoeder200 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout plus extra 5-6 snuifjes1 theelepel
-
gemalen peper9 snuifjes
-
mosterd2 tl
-
ciderazijn3 tl
-
water600 g
-
sojasaus50 g
-
voedingsgist vlokken4 el
-
ui gehalveerd250 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
olie plus extra voor bestrijken en besprenkelen60 g
-
verse jonge spinazie200 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse champignons gehalveerd300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zwart sesamzaad om te besprenkelen1 el
-
bladerdeeg rechthoek1 vel
-
wortelen in plakjes (ongeveer 1 cm)150 g
-
zoete aardappelen in plakjes (ongeveer 1 cm)250 g
-
aardappelen met schil, gewassen, in plakjes (1 cm)300 g
-
pompoen vlees in plakjes150 g
-
courgette in plakjes (2 cm)150 g
-
rode paprika in plakjes (1 cm)200 g
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1243.6 mg
Eiwitten
40.3 g
Calorieën
2405.8 kJ /
575 kcal
Vetten
21.9 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
59.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Rabarberijs
36u. 25min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Hartenbroodjes
1u.
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen