Apparaten en accessoires
Hummus von Rote Bete
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehe1
-
Rote Bete, gekocht in Stücken400 g
-
Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Zitronensaft25 g
-
Joghurt, 10% Fett150 g
-
Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)½ TL
-
Olivenöl2 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
435 kJ /
104 kcal
Vetten
6 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bohnen-Kräuter-Aufstrich
30min
Kichererbsencreme
9u. 45min
Möhren-Hummus
50min
Rote-Linsen-Aufstrich
35min
Paradeiser-Mandel-Dip
10min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10min
Möhren-Ingwer-Creme
15min
Rote Rüben Hummus
10min
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1u. 15min
Grüner Hummus
10min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15min
Rote-Bete-Hummus
50min