Apparaten en accessoires
Hummus von Rote Bete
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehe1
-
Rote Bete, gekocht in Stücken400 g
-
Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Zitronensaft25 g
-
Joghurt, 10% Fett150 g
-
Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)½ TL
-
Olivenöl2 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
435 kJ /
104 kcal
Vetten
6 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Avocado-Erbsen-Hummus
30min
Kichererbsencreme
9u. 45min
Möhren-Hummus
50min
Grüner Hummus
10min
Avocado-Bohnen-Hummus
10min
Hummus
20min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1u. 10min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Grüne Erbsen-Hummus
20min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25min
Rote-Bete-Hummus
50min
Kichererbsenpaste - Humus
13u.