清蒸圓鱈佐甜菜泥

清蒸圓鱈佐甜菜泥

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
2 人份

Ingrediënten

  • 鱈魚片 (約2片)
    360 克
  • 2 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 白酒
    1 茶匙
  • 蒜頭
    1 粒
  • 新鮮九層塔 只取葉子
    20 克
  • 特級初榨橄欖油
    75 克
  • 甜菜根 去皮、切塊(約3公分)
    500 克
  • 175 克
  • 山蘿蔔葉 (optioneel) 少許,裝飾用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 26 g
Calorieën 2448 kJ / 585 kcal
Vetten 51 g
Vezels 6.7 g
Koolhydraten 9.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...