Apparaten en accessoires
Salt-free chicken stock paste
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
680 g
Ingrediënten
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
water120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 680 g
Natrium
746.3 mg
Eiwitten
55.8 g
Calorieën
2852.2 kJ /
681.7 kcal
Vetten
28.7 g
Vezels
23.4 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
58.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stocks and broths
18 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Geen beoordelingen
"Moussaka" bowl
45min
Beef, ale and dumpling stew
2u. 55min
Chinese-style beef stew
3u. 30min
Thick and Creamy Custard
15min
Salted Caramel Ice Cream
14u.
Browned pork mince
20min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spiked and spicy veggie juice
10min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Braised Beef Stew with Radish
2u. 25min