Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 1000 g full cream milk (see Tips)
- 50 g full cream milk powder (see Tips)
- 250 g water
- 30 g lemon juice (see Tips)
- Voeding
- per 1130 g
- Calorieën
- 1440 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 525 mg
Alternatieve recepten
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Freeform basic bread
1h 35 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 Std. 40 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)
Keine Bewertungen
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13h 15min
Nut butter dressing
5 min
Whitebait fritters
35 min
Mini Gugelhupf bundts
Keine Bewertungen
Traditional French chocolate canelé
49 Std.