Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 雪菜, 洗淨,切段(約3公分)
- ½ 根 新鮮紅辣椒, 去籽,切段 (optioneel)
- 1 茶匙 油
- 1 茶匙 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
-
300
克 紅鯛魚片, 切塊(約3公分)
of 300 克 魴魚, 切塊(約3公分) - 20 克 蔥, 切絲 (optioneel)
- 500 克 水
- ½ 茶匙 香油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 504 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 2.7 g