Apparaten en accessoires
雪菜魚片
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
2 人份
Ingrediënten
-
雪菜 洗淨,切段(約3公分)200 克
-
新鮮紅辣椒 (optioneel) 去籽,切段½ 根
-
油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
300 克 魴魚, 切塊(約3公分)紅鯛魚片 切塊(約3公分)300 克
-
蔥 (optioneel) 切絲20 克
-
水500 克
-
香油½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
12.5 g
Calorieën
504 kJ /
120 kcal
Vetten
5.3 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
5.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan