雪菜魚片

雪菜魚片

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 雪菜 洗淨,切段(約3公分)
    200 克
  • 新鮮紅辣椒 (optioneel) 去籽,切段
    ½ 根
  • 1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 紅鯛魚片 切塊(約3公分)
    300 克
    300 克 魴魚, 切塊(約3公分)
  • 蔥 (optioneel) 切絲
    20 克
  • 500 克
  • 香油
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 12.5 g
Calorieën 504 kJ / 120 kcal
Vetten 5.3 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 5.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...