Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
Topping and Finalisation
- 100 g courgette, ends removed, halved vertically if too thick to fit in feeder
- 120 g red onions, halved vertically
- 80 g fresh button mushrooms, stems removed
- 100 g yellow pepper, cut in wedges that fit in feeder
- 100 g red pepper, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g tinned chopped tomatoes
-
200
g grated mozzarella
of 200 g grated cheese, for pizza (see tip) - 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2718.9 kJ / 649.8 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 85.9 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1043.6 mg
Alternatieve recepten
Pork with Spinach Lentils
20min
Squash and Broccoli Salad
35min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1h 45min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 Std. 15 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min