Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
Topping and Finalisation
- 100 g courgette, ends removed, halved vertically if too thick to fit in feeder
- 120 g red onions, halved vertically
- 80 g fresh button mushrooms, stems removed
- 100 g yellow pepper, cut in wedges that fit in feeder
- 100 g red pepper, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g tinned chopped tomatoes
-
200
g grated mozzarella
of 200 g grated cheese, for pizza (see tip) - 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2718.9 kJ / 649.8 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 85.9 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1043.6 mg
Alternatieve recepten
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Stracciatella Soup
30 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
55min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Geen beoordelingen
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4h 20min
Green Leek Gomasio
40min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Camille Carrot and Almond Cakes
1h 35 min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min