Apparaten en accessoires
茭白炒雪菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
雪菜 切小段(约1厘米)30 克
-
姜10 克
-
油10 克
-
毛豆50 克
-
茭白 切丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
4.533 g
Calorieën
397 kJ /
94 kcal
Vetten
5.917 g
Vezels
2.824 g
Koolhydraten
7.189 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台湾四季家常菜
71 recepten
China
China