冬笋咸鱼肉饼

冬笋咸鱼肉饼

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鲜冬笋 去皮切块
    120 克
  • 切块
    5 克
  • 猪肉肉糜 (见要诀)
    300 克
  • 生抽
    15 克
  • 老抽
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 900 克
  • 5 克
  • 麻油
    5 克
  • 2 颗
  • 切末
    10 克
  • 料酒
    20 克
  • 咸鱼 切块
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 385.8 mg
Eiwitten 16.7 g
Calorieën 1597.8 kJ / 382.3 kcal
Vetten 32.1 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...