Apparaten en accessoires
老豆腐蒸腊肉
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
老豆腐350 克
-
腊肉150 克
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜小米椒 切圈1 支
-
葱 切末2 根
-
油少许
-
蒸鱼豉油1 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
625.6 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
1790 kJ /
428.3 kcal
Vetten
36.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
10.4 g
Koolhydraten
6.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常豆腐料理
5 recepten
China
China