老豆腐蒸腊肉

老豆腐蒸腊肉

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 老豆腐
    350 克
  • 腊肉
    150 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 新鲜小米椒 切圈
    1 支
  • 切末
    2 根
  • 少许
  • 蒸鱼豉油
    1 汤匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 625.6 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 1790 kJ / 428.3 kcal
Vetten 36.6 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 10.4 g
Koolhydraten 6.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...