Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 克 牛蒡 ,去皮切滚刀块,浸在水中
- 320 克 鸡腿肉,去皮去骨 ,切4×4厘米块,焯水洗净沥干
- 120 克 胡萝卜 ,去皮切滚刀块
- 125 克 魔芋块 ,切小块
- 100 克 新鲜香菇 ,一切四
- 160 克 芋艿 ,去皮切滚刀块,水里冲去黏液
- 150 克 莲藕 ,去皮切滚刀块
- 60 克 味醂
- 70 克 日式浓口酱油
- 10 克 糖
- 280 克 水 ,可用日式高汤代替
- 60 克 刀豆 ,切4-5厘米段
- 2 片 姜 ,切丝
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1275 kJ / 304.8 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1330.9 mg