Apparaten en accessoires
辣炒牛蒡
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
干辣椒 一切二1 根
-
胡萝卜 切成0.5×6厘米长条40 克
-
牛蒡 切成0.5×6厘米长条300 克
-
日本清酒45 克
-
糖1 汤匙
-
日式浓口酱油 依个人口味调整40 克
-
老抽1 茶匙
-
白芝麻2 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1314.5 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
1224 kJ /
292.5 kcal
Vetten
9.9 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
42.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
日式炖煮
10 recepten
China
China