辣炒牛蒡

辣炒牛蒡

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 干辣椒 一切二
    1 根
  • 胡萝卜 切成0.5×6厘米长条
    40 克
  • 牛蒡 切成0.5×6厘米长条
    300 克
  • 日本清酒
    45 克
  • 1 汤匙
  • 日式浓口酱油 依个人口味调整
    40 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 白芝麻
    2 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1314.5 mg
Eiwitten 8.3 g
Calorieën 1224 kJ / 292.5 kcal
Vetten 9.9 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 42.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...