Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 食油 ,涂抹用
- 2 - 4 片 新鲜疯柑叶 (参考贴士),去梗
- 100 克 新鲜四季豆 (豆角),去梗
-
2
小支 青葱 (约40克),切块
of 2 个 小红葱 (约40克),切块 - 600 克 白鱼片 (如鳕鱼、黑线鳕), 切块(3-4公分)
- 30 - 50 克 红咖喱酱 ,适量调味
-
60
克 椰浆
of 30 克 椰浆粉 ,加入30克水溶解 - 1 个 蛋白
- ½ - 1 茶匙 盐 ,适量调味
- 1000 克 水
- 1 条 新鲜红辣椒 ,切成薄片,装饰用
- Voeding
- per 3 块(pc)
- Calorieën
- 840 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g