泰式鱼饼

泰式鱼饼

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
18 块(pc)

Ingrediënten

  • 食油 涂抹用
  • 新鲜疯柑叶 (参考贴士),去梗
    2 - 4 片
  • 新鲜四季豆 (豆角),去梗
    100 克
  • 青葱 (约40克),切块
    2 小支
    2 个 x小红葱, (约40克),切块
  • 白鱼片 (如鳕鱼、黑线鳕), 切块(3-4公分)
    600 克
  • 红咖喱酱 适量调味
    30 - 50 克
  • 椰浆
    60 克
    30 克 椰浆粉, ,加入30克水溶解
  • 蛋白
    1 个
  • 适量调味
    ½ - 1 茶匙
  • 1000 克
  • 新鲜红辣椒 切成薄片,装饰用
    1 条

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 3 块(pc)

Eiwitten 22 g
Calorieën 840 kJ / 202 kcal
Vetten 11 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...