牛肉包菜饼

牛肉包菜饼

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 30min
6 个

Ingrediënten

  • 牛里脊 切小块
    100 克
  • 卷心菜 切块
    400 克
  • 面粉
    80 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 5 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 个

Natrium 384.8 mg
Eiwitten 9.2 g
Calorieën 543.3 kJ / 129.9 kcal
Vetten 4.1 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 14.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...