Apparaten en accessoires
墨西哥牛肉卷饼
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
7 人份
Ingrediënten
-
番茄 去皮去芯,切条2 个
-
芝麻菜 去叶子洗净,沥干80 克
-
牛油果 去皮切片2 颗
-
橄榄油70 克
-
蒜头 切片1 颗
-
牛小排 切1.5*5厘米条状360 克
-
盐2 小撮
-
黑胡椒粉2 小撮
-
墨西哥卷饼皮7 张
-
美乃滋适量
-
橄榄油 煎制用适量
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Natrium
272.5 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
939 kJ /
224.4 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
11.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
牛肉诱惑
10 recepten
China
China