Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
鸡肉和腌料
- 300 克 去骨鸡腿 ,切成条(2公分)
- 1 汤匙 酱青
- ½ 茶匙 黑酱油
- 1 汤匙 玉米淀粉
鸡蛋混合物
- 3 个 蛋
- ½ 茶匙 盐
番茄蛋花汤和小白菜
- 2 个 蒜瓣 ,无需剥皮
- 30 克 橄榄油
- 5 克 新鲜姜 , 切薄片
- 2 粒 番茄 ,中等大小,切成小块(3公分)
- 2 支 青葱 ,葱白部分
- 700 克 热水
-
1
块 鸡精块
of 1 满汤匙 鸡精粉 - 200 克 小白菜 (参考贴士)
- 1 汤匙 玉米淀粉
- 3 汤匙 水
- 5 克 麻油
- 1 汤匙 酱青
- 1 汤匙 蚝油
- 1 小撮 糖
- 少许 白胡椒粉
- 葱油 ,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 943 mg