Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 克 水
- 6 个 虾仁 ,开背
- ½ 茶匙 盐 (约3克)
- 100 克 鱿鱼 ,洗净切3-4厘米段
- 70 克 米粉 ,越南干细米粉,水里浸泡至软
- 1 - 2 根 新鲜小米椒 ,依个人口味添加
- 2 瓣 蒜头
- 15 克 青柠汁
- 40 克 鱼露
- 15 克 糖
- 80 克 白洋葱 ,切丝
- 70 克 芒果 ,去皮切块
- 20 克 香菜 ,切段
- 6 颗 樱桃番茄 ,一切二
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2374 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 101.5 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 5180.1 mg