Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
甘蓝菜胡萝卜沙拉
- 100 克 无盐烤花生
- 1 把 新鲜香菜
- 100 克 紫甘蓝菜 ,切块
- 50 克 胡萝卜 ,切块
- 20 克 麻油
- 10 克 红糖
- ¼ 茶匙 干辣椒片
面团
- 175 克 水
- 1 小袋 干酵母粉 (7 克)
- 10 克 红糖
- 350 克 面粉
- 10 克 葵花油
- ¼ 茶匙 盐
炖五花肉
- 2 个 蒜头
- 30 克 姜 ,切薄片
- 20 克 葵花油 ,多备一些涂抹用
- 100 克 紫洋葱 ,对半切开后,切片
- 600 克 去皮五花肉 ,选瘦一点的肉,切块(每块2-3厘米)
- 20 克 红糖
- 1 茶匙 茴香粉
- 100 克 白葡萄酒
- 100 克 酱油
- 50 克 水
- Voeding
- per 1 个
- Calorieën
- 2976 kJ / 711 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 971 mg