白菜牛肉卷

白菜牛肉卷

4.1 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
8 个

Ingrediënten

  • 牛肉肉糜
    300 克
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 麻油
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 2 小撮
  • 500 克
  • 大白菜叶 大片的
    8 片
  • 泰式甜辣酱
    适量
    适量 老干妈风味豆豉

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 个

Natrium 67.9 mg
Eiwitten 7.6 g
Calorieën 212.6 kJ / 50.9 kcal
Vetten 1.4 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 2.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...