Apparaten en accessoires
白菜牛肉卷
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
8 个
Ingrediënten
-
牛肉肉糜300 克
-
白胡椒粉2 小撮
-
麻油5 克
-
蚝油5 克
-
盐2 小撮
-
水500 克
-
大白菜叶 大片的8 片
-
适量 老干妈风味豆豉泰式甜辣酱适量
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 个
Natrium
67.9 mg
Eiwitten
7.6 g
Calorieën
212.6 kJ /
50.9 kcal
Vetten
1.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
2.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
带我去野餐
10 recepten
China
China