Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 油
- 10 克 葱 ,切葱花
- 1 瓣 蒜头 ,切片
- 100 克 新鲜香菇 ,切片
- 600 克 水
- 300 克 牡蛎,新鲜的 ,只取牡蛎肉
- 200 克 嫩豆腐 ,切块
- 2 汤匙 淀粉 ,加4汤匙水勾兑成水淀粉
- 1 茶匙 盐 (约5克)
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 葱 ,适量,切葱花,装饰用
- 新鲜香菜 ,适量,切段,装饰用
- 1 茶匙 麻油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2106.5 kJ / 503.3 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 27 g