苦瓜酿肉

苦瓜酿肉

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
10 个

Ingrediënten

  • 苦瓜
    1 条
  • 腌制用
    2 茶匙
  • 枸杞
    10 颗
  • 浸泡用
    适量
  • 新鲜香菇 洗净沥干,切块
    50 克
  • 5 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 猪肉肉糜
    150 克
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 鸡蛋(约53-63克)
    ½ 颗
  • 淀粉
    5 克
  • 蒸煮用
    300 克
  • 蒸鱼豉油 依个人口味调整
    适量

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 个

Natrium 572.3 mg
Eiwitten 3.5 g
Calorieën 180.6 kJ / 43.2 kcal
Vetten 2.2 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 2.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...