凉拌五花肉

凉拌五花肉

4.9 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 1000 克
  • 打结
    1 根
  • 3 片
  • 青花椒油 (约1平茶匙)
    2 克
  • 料酒
    50 克
  • 带皮五花肉 切8-9厘米长,4-5厘米宽
    450 克
  • 冷水 提前准备凉白开
  • 蒜头
    20 克
  • 花椒粉 (约1平茶匙)
    2 克
  • 1 小撮
  • 生抽
    20 克
  • 麻油
    5 克
  • 花椒油
    10 克
  • 10 克
  • 油辣子
    30 克
  • 香菜 切末
    4 - 5 根
  • 切末
    3 - 4 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 438.7 mg
Eiwitten 16.9 g
Calorieën 2081.8 kJ / 498 kcal
Vetten 43.6 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraten 7.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...