Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
加勒比海炖羊肉
-
800
克 羊肩肉,去骨 (见变化),切块(3-4厘米)
of 800 克 适合炖煮的羊肉,不带骨 ,切块(3-4厘米) - 50 克 鲜榨橙汁 (1颗橙)
- 20 克 鲜榨柠檬汁 (½颗柠檬)
- 60 克 辣酱油
- 3 瓣 蒜头
- 150 克 洋葱 ,切块
- 180 克 芹菜 ,切块
- 2 - 4 根 香菜
- 2 - 3 小撮 干牛至叶
-
2
片 新鲜月桂叶
of 1 片 干月桂叶 - 1 - 1 ½ 茶匙 红辣椒粉
- 25 克 油
-
20
克 原蔗糖
of 20 克 红糖 - 50 克 番茄泥(浓缩)
- 1 ½ 茶匙 盐
- 450 克 水
蒸米饭
- 160 克 任何种类的印度香米
- 400 克 水
- 4 小撮 盐
-
4
茶匙 油
of 4 茶匙 黄油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2438 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.9 g