Apparaten en accessoires
香菇鸡爪花生汤
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 20min
4 人份
Ingrediënten
-
鸡爪 剪去指甲提前焯水,一切二600 克
-
花生仁 带皮的80 克
-
干香菇 水里浸泡2-3小时,一切二10 - 12 只
-
姜2 片
-
水1300 克
-
盐 依个人口味调整10 克
-
料酒20 克
-
白胡椒粉1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1136.6 mg
Eiwitten
27.2 g
Calorieën
1488 kJ /
356 kcal
Vetten
23.7 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
8.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中秋佳宴
10 recepten
China
China