香菇鸡爪花生汤

香菇鸡爪花生汤

4.4 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 鸡爪 剪去指甲提前焯水,一切二
    600 克
  • 花生仁 带皮的
    80 克
  • 干香菇 水里浸泡2-3小时,一切二
    10 - 12 只
  • 2 片
  • 1300 克
  • 依个人口味调整
    10 克
  • 料酒
    20 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1136.6 mg
Eiwitten 27.2 g
Calorieën 1488 kJ / 356 kcal
Vetten 23.7 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 5.1 g
Koolhydraten 8.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...