咸菜鸭汤
TM6

咸菜鸭汤

4.8 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 克 鸭 ,连皮和骨,切块(4-5公分)
  • 6 片 新鲜姜
  • 50 克 咸菜 ,洗净,浸泡30分钟,切成薄片(2公分)
  • 300 克 番茄 ,切成楔形
  • 3 粒 咸水梅 ,沥干,去籽
  • 800 克 水
  • ½ 茶匙 盐 ,适量调味

Voeding
per 1 人份
Calorieën
954 kJ / 228 kcal
Eiwitten
18 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
15 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
1 g
Natrium
86 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten