Apparaten en accessoires
咸菜鸭汤
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 5min
5 人份
Ingrediënten
-
鸭 连皮和骨,切块(4-5公分)800 克
-
新鲜姜6 片
-
咸菜 洗净,浸泡30分钟,切成薄片(2公分)50 克
-
番茄 切成楔形300 克
-
咸水梅 沥干,去籽3 粒
-
水800 克
-
盐 适量调味½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
86 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
954 kJ /
228 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中式慢炖经典
13 recepten
Internationaal
Internationaal