Apparaten en accessoires
娘惹鱼鳔羹
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 人份
Ingrediënten
虾肉丸
-
猪肉碎100 克
-
新鲜虾肉150 克
-
马蹄 去皮30 克
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
玉米粉 (淀粉)1 茶匙
汤底
-
水1500 克
-
鸡精粉2 茶匙
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
绍兴花雕酒1 汤匙
-
干香菇 浸软,去蒂10 朵
-
包菜 切块 (4公分)300 克
-
干鱼鳔 浸软,切成5公分长50 克
-
新鲜芫荽 装饰用1 小支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
515 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
527 kJ /
126 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中式慢炖经典
13 recepten
Internationaal
Internationaal