Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
虾肉丸
- 100 克 猪肉碎
- 150 克 新鲜虾肉
- 30 克 马蹄 , 去皮
- ¼ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 麻油 ,深色(烤)
- 1 茶匙 玉米粉 (淀粉)
汤底
- 1500 克 水
- 2 茶匙 鸡精粉
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 汤匙 绍兴花雕酒
- 10 朵 干香菇 ,浸软,去蒂
- 300 克 包菜 ,切块 (4公分)
- 50 克 干鱼鳔 ,浸软,切成5公分长
- 1 小支 新鲜芫荽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 527 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 515 mg