Apparaten en accessoires
五香肉卷
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
10 块
Ingrediënten
-
新鲜马蹄 ,去皮6 粒
-
虾肉350 克
-
猪肉碎350 克
-
蛋1 个
-
面粉10 克
-
酱青15 克
-
青葱 ,切葱花2 小支
-
白胡椒粉1 小撮
-
五香粉1 小撮
-
麻油1 茶匙
-
腐皮10 片
-
水800 克
-
食油 油炸用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 块
Natrium
372 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
590 kJ /
141 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
春节年菜庆团圆
12 recepten
Internationaal
Internationaal