脆皮烧肉

脆皮烧肉

4.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 25min
8 人份

Ingrediënten

  • 五花肉,带皮 (13公分 x 15公分),在猪皮表面戳洞
    1200 克
  • 3 汤匙
  • 1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 汤匙
  • 五香粉
    1 茶匙
  • 1000 克
  • 白醋
    1 汤匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 2627 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 566 kJ / 135 kcal
Vetten 13 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...