Apparaten en accessoires
慢煮叉烧
Voorbereiding. 20min
Totaal 8u. 40min
4 人份
Ingrediënten
-
猪颈肉650 - 700 克
-
叉烧酱240 克
-
水1600 - 1700 克
-
柠檬汁30 克
-
叉烧酱适量
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Natrium
2803.2 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
4701.5 kJ /
1124.8 kcal
Vetten
102.7 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
33.6 g
Koolhydraten
36.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一起年夜饭吧
15 recepten
China
China
灵感每一刻
167 recepten
China
China