慢煮叉烧

慢煮叉烧

4.9 24 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 8u. 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 猪颈肉
    650 - 700 克
  • 叉烧酱
    240 克
  • 1600 - 1700 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 叉烧酱
    适量

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 2803.2 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 4701.5 kJ / 1124.8 kcal
Vetten 102.7 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 33.6 g
Koolhydraten 36.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...