Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 日本清酒, 1汤匙
- 10 克 味醂, 1汤匙
- 25 克 酱油, 2大匙
- 5 - 10 克 姜, 用刀面拍碎后剁成姜泥,或使用磨泥板
- 250 克 五花肉
- 2 - 3 片 卷心菜 ,切丝
- 15 克 油
- 1 茶匙 白芝麻
- 1 条 法式长棍面包 (约50厘米)
- 黄油 ,适量,涂抹用
- 4 片 卷心菜
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1000 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 0.4 g