Apparaten en accessoires
芋头猪颈肉片粥
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
1 人份
Ingrediënten
-
猪颈肉 切片100 克
-
米酒½ 茶匙
-
油10 克
-
干香菇 泡发(泡发后约25克),切丝2 朵
-
水800 克
-
米 洗净沥干60 克
-
芋头 切丝(约0.5厘米)80 克
-
盐 依个人口味调整½ - 1 茶匙
-
胡椒粉2 小撮
-
葱 切葱花1 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
2473 kJ /
591 kcal
Vetten
29.9 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
60.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一人食
16 recepten
China
China