和风蒸鲑鱼
TM31 TM5 TM6

和风蒸鲑鱼

5.0 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 汤匙 味醂
  • 2 汤匙 日式酱油
  • ¼ 茶匙 鲣鱼粉, 如:烹大师调味粉
  • 10 克 姜, 切成姜丝
  • 2 根 芹菜, 取梗,切段
  • 2 根 葱, 切丝
  • 2 朵 干香菇, 泡软切丝
  • 30 克 洋葱, 切丝
  • 6 颗 樱桃番茄, 切半
  • 2 片 去皮鲑鱼鱼排, (每片约200克,厚度约2厘米)
  • 700 克 水, 蒸煮用

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1180 kJ / 282 kcal
Eiwitten
23 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
19 g
Vezels
0.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten