Apparaten en accessoires
莲藕蒸肉饼
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
莲藕 去皮切块200 克
-
猪肉肉糜300 克
-
料酒20 克
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
盐 约1/2茶匙3 克
-
水500 克
-
葱 切葱花适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
516.3 mg
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
1021.5 kJ /
244.1 kcal
Vetten
16 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
5.9 g
Koolhydraten
9.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常秋味
5 recepten
China
China