莲藕蒸肉饼

莲藕蒸肉饼

4.7 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 莲藕 去皮切块
    200 克
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    10 克
  • 约1/2茶匙
    3 克
  • 500 克
  • 切葱花
    适量

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 516.3 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 1021.5 kJ / 244.1 kcal
Vetten 16 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraten 9.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...