Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
馅料
- 250 克 猪肉块,去筋
- 1 颗 蛋
- 20 克 葱, 切末
- 5 克 姜, 切末
- 1 小撮 白胡椒粉
- 15 克 生抽
- 1 汤匙 蚝油
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 糖
- 15 克 料酒
- 15 克 麻油
红油汁
- 15 克 生抽
- 1 小撮 花椒粉
- 1 茶匙 红糖
- 2 瓣 蒜头, 切末
- 10 克 醋
- 1 茶匙 麻油
- 50 克 辣椒油
- 15 克 水
红油抄手
- 300 克 馄饨皮
- 适量 无盐熟花生, 切碎
- 适量 芽菜
- 1 支 葱, 切末
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3092 kJ / 739 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 82.6 g
- Vetten
- 32.3 g
- Vezels
- 2.4 g