Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 虾仁 ,去除背上的筋
- 150 克 肉糜
- 1 茶匙 料酒
- 1 小撮 盐 ,根据个人口味可以调节。
- 20 克 榨菜 ,切末,水里浸泡30分钟沥干
- 5 克 紫菜
- 800 克 鸡高汤
- 1 汤匙 虾米
- 50 张 馄饨皮 ,选用小馄饨皮
- 1 小撮 盐 ,根据个人口味调节
- 适量 白胡椒粉
- 10 克 香菜 ,切末。
- 10 克 葱 ,切末。
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 20.6 g