Apparaten en accessoires
白菜豆腐汤
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约250克)100 克
-
油15 克
-
大白菜 切块300 克
-
水1300 克
-
老豆腐 切片250 克
-
盐2 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
葱 切细末2 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
894 kJ /
213 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
5.1 g
Koolhydraten
23.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
北食荟萃
63 recepten
China
China