白菜豆腐汤

白菜豆腐汤

3.2 42 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约250克)
    100 克
  • 15 克
  • 大白菜 切块
    300 克
  • 1300 克
  • 老豆腐 切片
    250 克
  • 2 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切细末
    2 支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8.9 g
Calorieën 894 kJ / 213 kcal
Vetten 8.4 g
Vezels 5.1 g
Koolhydraten 23.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...