Apparaten en accessoires
爆炒豆芽
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
新鲜小米椒 切丝1 支
-
蒜头 切片2 瓣
-
油10 克
-
新鲜绿豆芽 洗净沥干,切小段300 克
-
韭菜 洗净沥干,切小段100 克
-
盐3 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
632.6 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
397 kJ /
95 kcal
Vetten
5.4 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
7.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
冬季蔬食料理
15 recepten
China
China