爆炒豆芽

爆炒豆芽

3.3 19 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份

Ingrediënten

  • 新鲜小米椒 切丝
    1 支
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 10 克
  • 新鲜绿豆芽 洗净沥干,切小段
    300 克
  • 韭菜 洗净沥干,切小段
    100 克
  • 3 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 632.6 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 397 kJ / 95 kcal
Vetten 5.4 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 7.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...