Apparaten en accessoires
排骨炖酸菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
花椒粉 (optioneel) 或自制花椒粉1 茶匙
-
猪肋排 切块200 克
-
料酒10 克
-
酱油15 克
-
中式酸菜 选着东北酸菜,切小块300 克
-
水500 克
-
葱 切成葱花2 支
-
盐1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
10.7 g
Calorieën
663 kJ /
148 kcal
Vetten
10.1 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
3.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
北食荟萃
63 recepten
China
China