荷兰豆炒鸡肉

荷兰豆炒鸡肉

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
3 人份

Ingrediënten

  • 25 克
  • 鸡胸肉 切丝
    120 克
  • 荷兰豆
    300 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 728.7 mg
Eiwitten 18.5 g
Calorieën 953 kJ / 228 kcal
Vetten 14.1 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 7.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...