Apparaten en accessoires
腊味蒸饭便当
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
1 完整食谱
Ingrediënten
-
水 蒸煮用900 克
-
米 洗净沥干150 克
-
芋头 选荔浦芋头,去皮切1×1厘米小块50 克
-
广式香肠 (9分瘦),约70克,切片2 根
-
腊肉 切片50 克
-
广东菜心 洗净,一切二80 克
-
蒸鱼豉油 依个人口味调整1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 完整食谱
Natrium
2038.7 mg
Eiwitten
36.3 g
Calorieën
4640 kJ /
1110 kcal
Vetten
43.4 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
144.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
轻食便当
10 recepten
China
China