Apparaten en accessoires
酸菜排骨汤
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
姜3 片
-
蒜头 切片4 瓣
-
京葱 切段20 克
-
泡椒 切段50 克
-
四川酸菜 切段150 克
-
猪肋排 切块,提前汆水沥干600 克
-
水1000 克
-
盐 根据个人口味调整½ 茶匙
-
葱 切末,装饰用1 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
13 g
Calorieën
1016 kJ /
243 kcal
Vetten
19.9 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
辣味中国
70 recepten
China
China