Apparaten en accessoires
山药炒木耳
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
油15 克
-
葱 切末2 支
-
山药 去皮切片(见要诀)200 克
-
青椒 去蒂去籽,切块100 克
-
黑木耳,干的 水发后沥干,约100克10 克
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
446 kJ /
106 kcal
Vetten
3.9 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
16.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
北食荟萃
63 recepten
China
China