Apparaten en accessoires
牛肉糜炒西兰花
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
牛肉肉糜120 克
-
盐 约3克½ 茶匙
-
料酒20 克
-
西兰花 切小朵300 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
706.9 mg
Eiwitten
17.8 g
Calorieën
715 kJ /
171 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
7.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常牛肉料理
8 recepten
China
China