牛肉糜炒西兰花

牛肉糜炒西兰花

3.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 牛肉肉糜
    120 克
  • 约3克
    ½ 茶匙
  • 料酒
    20 克
  • 西兰花 切小朵
    300 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 706.9 mg
Eiwitten 17.8 g
Calorieën 715 kJ / 171 kcal
Vetten 8.5 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 7.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...