Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 茶匙 花椒
- 2 颗 八角
- 1 块 桂皮
- 1 片 香叶
- 2 小片 陈皮
- 800 克 羊肉 ,选带皮羊腿肉,切块,5厘米,提前热水汆烫
- 20 克 姜
- 30 克 大葱 ,切段
- 50 克 料酒
- 800 克 水
- 25 克 老抽
- 50 克 生抽
- 30 克 冰糖
- 400 克 白萝卜 ,去皮,切小块,2×2厘米
- 3 - 5 支 新鲜香菜 ,装饰用
- 1 支 青蒜 ,切小段,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 792.9 kJ / 189.5 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 101 mg