Apparaten en accessoires
脆炒椒麻土豆丝
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
新鲜红辣椒 切丝1 支
-
花椒½ - 1 茶匙
-
油1 汤匙
-
土豆 去皮,切条(约0.5厘米),用自来水冲洗出去表面的淀粉质并沥干250 克
-
青椒 去籽,切丝(约0.3厘米)50 克
-
新鲜黑木耳 切丝(约0.3厘米)50 克
-
盐¼ 茶匙
-
白醋½ 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2 g
Calorieën
297 kJ /
72 kcal
Vetten
2.5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
巧用食材变美味
10 recepten
China
China