孜然杏鲍菇炒牛肉片

孜然杏鲍菇炒牛肉片

4.5 61 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 洋葱 切块
    100 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 20 克
  • 杏鲍菇 用刨皮刀刨成薄片
    250 克
  • 牛肉 切片或选择肥牛片
    250 克
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    10 克
  • 料酒
    20 克
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 白芝麻
    1 汤匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 403.3 mg
Eiwitten 14.8 g
Calorieën 754.3 kJ / 180.3 kcal
Vetten 7.8 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 13.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...