Apparaten en accessoires
孜然杏鲍菇炒牛肉片
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
洋葱 切块100 克
-
蒜头3 瓣
-
油20 克
-
杏鲍菇 用刨皮刀刨成薄片250 克
-
牛肉 切片或选择肥牛片250 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
料酒20 克
-
孜然粉1 茶匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
白芝麻1 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
403.3 mg
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
754.3 kJ /
180.3 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
13.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
妈妈的家常菜
12 recepten
China
China