Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 油
- 80 克 京葱, 切段
- 20 克 姜, 切片
- 3 粒 蒜头
- 3 粒 八角
- 1 块 桂皮
- 10 个 干红辣椒, 切碎(根据个人口味调整)
- 10 克 花椒 (根据个人口味调整)
- 500 克 牛腩, 切小块(3×3厘米),提前汆水沥干
- 1 汤匙 老抽
- 1 汤匙 生抽
- 1 茶匙 料酒
- 2 茶匙 盐
-
1
茶匙 糖
of 10 克 冰糖 - 1200 克 水
- 400 克 细面条
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2858 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 25.4 g
- Vezels
- 8.2 g